Lärarinfo v.16

Hej!

Den här veckan har det verkligen varit fullt upp! Det har varit allt från Skolverkets tester till brandövningar och där emellan har jag hunnit med att vabba också.

Alla tester är indelade i tre delar. Läsa och skriva: A, B och C. Matte: låg, mellan och hög.  Den här veckan har vi i stort sätt hunnit med den första delen i alla kategorierna. Barnen är jätteduktiga och de flesta tycker att det är ganska kul. Ibland har barnen inte vetat om att det är ett av testen de gör. Vi kommer att fortsätta med detta tills alla delar är klara. Därför kommer vi inte att följa schemat.

På tisdag nästa vecka är det dags för terminens första bad. Vi åker tillsammans med förskoleklassen. Jag och Lena A kommer att följa vår klass.

Som jag skrev i förra inlägget kommer det en prao till klassen nästa vecka. Hon heter Tilda och kommer att vara hos oss hela vecka 17.

Biblioteket som skulle vara på tisdag är tyvärr inställt. Det kommer att vara inställt några gånger framöver men det går såklart bra att återlämna böcker ändå.

Trevlig helg!                                  
Sophie                

V.17
Måndag: Öva läsläxa.
Tisdag: Bad och  öva läsläxa.
Onsdag: Öva läsläxa.
Torsdag: Öva läsläxa.
Fredag: Lämna in/redovisa skriv-, matte- och läsläxan.

Kommentarer