Lärarinfo v. 18 och 19

Hej!

Veckorna rullar på snabbt nu. Det här var en kort vecka och nästa vecka blir lika kort den då vi bara går i skolan måndag, tisdag och onsdag. I och med att det är korta veckor gäller detta blogginlägg för både den här veckan och nästa vecka.

Nu är vi nästan klara med skolverkets tester. Vi håller fortfarande på med den muntliga delen av matematiken. Den tar tid men vi kämpar på. 

Imorgon kommer vi att ha den andra delen av "Skapande skola". Denna gång kommer vi att få lära oss att teckna med blyerts. Det kommer att bli roligt!

Åk 2 håller på att öva in en teater och frågade oss om de fick spela upp den för oss. Absolut ställer vi upp på det! På tisdag nästa vecka (v.19) kommer jag att vara ledig. Istället kommer Lotta att vara i klassen tillsammans med Lena A. OBS! Glöm inte badet! Barnen blir läxfria den veckan men det är bra om man läser på egen hand. Onsdagen den 9/5 kommer vi att ha en halvdag ute om vädret tillåter. Vi planerat att gå till Kyrkängen och utföra olika uppdrag och lekar. Lunchen äter vi i skolan och sedan ha vanlig lektion på eftermiddagen. Man får ta med en liten fika om man vill i form av dricka, smörgås och frukt. Inga sötsaker! 

Tisdag v. 20 är det bad och onsdagen är en studiedag. Meddela gärna fritids om ert barn ska vara ledigt eller inte. På fredagen kommer vi att få besök av Helen från Kalmar läns museum. Det kommer att handla om muntligt berättande. Läxa vecka 20 kommer att vara en ny stencil där vi övar läsförståelse. 

V. 19                                                          V. 20
Måndag: Teater                                           Måndag:                   
Tisdag: Bad med Lotta och Lena.                  Tisdag: Bad.               
Onsdag: Halv utedag!                                  Onsdag: Studiedag!                  
Torsdag: Lediga.                                         Torsdag:                    
Fredag: Lediga.                                              Fredag: Muntligt berättande.
                                                                                   Lämna in läxan.                 
                                                                                        

Kommentarer