Lärarinfo v. 22


Hej!

Nu är det bara två veckor kvar här i skolan. Inbjudan till skolavslutningen har jag tidigare mejlat ut till er alla men jag vill förtydliga några saker. Fredagen den 15/6 är ingen vanlig skoldag utan vi ses vid kyrkan. Alla barn och lärare går gemensamt in i kyrkan, så det är bra om man är där 10.45. Efter avslutningen anordnar föräldragruppen lekar för barnen medan den senare avslutningen äger rum. All skolans personal kommer att närvara under skolavslutningarna. Behöver man fritids innan och/eller efter är det bra om man redan nu pratar med dem. Efter skolavslutningarna fikar vi tillsammans vår egna medhavda fika på Kyrkängen. Under lek och fika ansvarar man själv för sitt barn. Det går inga bussar denna dag.

Nu när vi närmar oss slutet av läsåret har jag bett barnen att ta med en plastpåse till skolan för att samla sina saker i. Vi börjar redan nu med att dela ut böcker och teckningar som man ska ta hem.
Nästa vecka kommer vi att börja med våra ”arbeta klart” pass. Barnen får ett eget schema att arbeta efter i egen takt. På tisdag är det idrott och är det fint väder är vi ute. Vi planerar att vi ska spela brännboll tillsammans med förskoleklassen.

På onsdag är vi lediga då det är Sveriges nationaldag. Nästa vecka kommer barnen att få sin sista läxa för läsåret och det är läsläxan. Självklart är det viktigt att man fortsätter att öva sin läsning även under sommarlovet. Man glömmer fort och det är riktigt jobbigt att börja om igen.

Trevlig helg!

Sophie
Bildresultat för blomma

Kommentarer