Lärarinfo v. 50

Hej!

Vilka fina barn ni har och vilken prestation de gjorde i kyrkan! Det var många fantastiska sånger och ett jättefint luciatåg som barnen bjöd på. Vilken stämning de skapade tillsammans! Vi är alla stolta! I skolan firade vi sedan vidare med lussebullar och saft.

Nu är det inte långt kvar på denna terminen och på söndag är det redan den tredje advent. Här i skolan har vi arbetet på i vår egna takt med hjälp av ett schema med allt som ska vara klart vid terminens slut.

Skolan har köpt in en nätbaserad tjänst som heter Skolplus. På Skolplus kan man öva olika ämnen. Det kan också användas som en läxhjälp när man tex ska öva in gångertabellerna. Barnen har fått med sig varsin lapp hem där alla inloggningsuppgifter finns. Man får använda det så mycket man vill så länge det är okej med er. Ni hittar Skolplus på skolplus.se

På måndag har vi blivit inbjudna av åk 1, att se en julpjäs som de har övat in.

Observera att hela skola slutar kl 12.45 nästa torsdag, den 20/12. Det går alltså ingen sen buss hem denna dag. Det blir heller ingen idrott då det istället är dans kring granen och polonäsen.

Barnen hann tyvärr inte med att blogga den här veckan men de hälsar så gott till er alla.

Trevlig tredje advent!
Barnen, Sophie, Oscar och Evy


                                            Bildresultat för tredje advent

Kommentarer