Lärarinfo v. 2

Hej!

Nu har vi kört igång vårterminen! Det var jätteroligt att träffa alla igen. Barnen har berättat om allt roligt som hände under lovet. Bosse är tillbaka igen och jobbar tillsammans med Oscar på frukosten.

Här i skolan har vi börjat med vårt Astrid Lindgren - tema. Vi läser, lyssnar, letar fakta, skriver och diskuterar. Det är jätteroligt!

Biblioteket kommer att för en tid vara på onsdagar ojämna veckor istället. Detta är pga sjukdom bland personalen på biblioteket. Vår bibliotekarie besökte oss ändå i onsdags. Vi fick böckerna som vi ska jobba med i lässurret längre fram i vår. Vi ska jobba med boken "Frallan räddar välden". När lässurret avslutas kommer vi att få åka till biblioteket i Borgholm och träffa författaren.

Tyvärr har vi fortfarande problem med att man kissar bla i papperskorgarna på toaletterna i skolan. Vi har nu åter igen tagit upp detta i klasserna. Det vore bra om ni pratade om detta med era barn hemma också. Tillsammans löser vi detta!

Nästa vecka kommer barnen att få en läs- och en skrivläxa. Som vanligt lämnas dessa in på fredagen. Vi kommer på onsdag besöka biblioteket för att låna böcker och det är vanlig idrott med ombyte på torsdag.

Trevlig helg!

Sophie, Oscar och Evy


                                                         Bildresultat för frallan räddar världen               
                                                       

Kommentarer