Lärarinfo v. 9

Hej!

Nu är vi tillbaka efter sportlovet igen!

Även i år kommer vi ha ett projekt inom Skapande skola. Den här gången kommer vi att besöka Länsmuseet i Kalmar för att se Kronan utställningen. Detta kommer vi att göra onsdagen den 3/4. Vi kommer inte att hinna tillbaka till 12.45. Därför kommer vi att byta så att onsdagen blir en lång dag och torsdagen blir kort istället. Detta gäller bara v 14. Mer info kommer länge fram.

Barnen har börjat fråga när det är dags för bad. Denna termins badtillfällen ligger på torsdagar v 11-15.

Nästa vecka kommer det att bli lite förändringar i det ordinarie arbetet. Vi att genomföra skolverkets tester samt ett läsförståelsetest. Ni kommer att få reda på resultaten på de kommande utvecklingssamtalen. Tiderna till utvecklingssamtalen kommer ut så fort de är klara men vi beräknar att vi kör igång i början av april.

På torsdag nästa vecka är jag borta hela dagen från klassen. Oscar, Evy och Bosse tar hand om barnen. Det är bra om vi, både i skolan och hemma, pratar barnen om detta för det kan bli ganska stökigt vid dessa tillfällen.

Till nästa fredag har barnen en läsläxa och skrivläxa. Skrivläxan består av del 2 i vårt projekt med yrkena. Man gör samma uppgift en gång till fast med an annan peson. Redovisningarna idag gick jättebra! Det var stolta barn som redovisade sin uppgift. Vi hade också bjudit in 5:orna som fick vara med och lyssna. Det var en trevlig stund! Tack alla där hemma som hjälp till! Nu ser vi fram emot nästa redovisning.

Trevlig helg!

Sophie, Oscar och Evy


                                               Bildresultat för regalskeppet kronan


                         

Kommentarer