Lärarinfo v. 18

Hej!

Det kanske var fler än jag som fick bloggen för v. 16 i morse. Vet inte riktigt vad som hände... tekniken.... bättre sent än aldrig!

Nu är vi igång igen efter all ledighet!

En del av er har frågat vilken lärare som kommer att ha barnen i trean. Nu är det klart! Jag kommer att släppa klassen och istället kommer Eva Friberg ,som nu har åk 5, att ta över. Det är alltid vemodigt att lämna. Vi har pratat om det i klassen och efteråt kändes det nog ganska okej ändå. Vi kommer att vara nära och kunna hälsa på varandra ändå.

Barnen har i läsläxa att läsa i en kapitelbok som sedan ska redovisas på ett bokcafé. Samma läxa gäller även nästa vecka. Bokcaféet kommer vi att ha den fredagen den  17 maj. I klassen har vi beslutat att man få ta med en egen fika till detta tillfälle. Bulle och kaka är okej denna gång men var noga med att det inte innehåller några nötter eller mandlar, då vi har elever med nötallergi på skolan.

På torsdag har vi vanlig idrott. Den här veckan var det många som hade glömt skorna hemma. Viktigt att komma ihåg detta för att minska skaderisken. Annars har vi en helt vanlig vecka!

Trevlig helg!

Sophie, Oscar, Evy och Bosse

                                        Bildresultat för tulpaner

Kommentarer